lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ei niin paljon hyvää etteikö jotain pahaakin

Otsikon aiheesta myöhemmin, kerron ensin Vermon reissusta.


Elikkäs, keskiviikkona lähdin koulusta kello 12. Kolmen tunnin koulupäivä :) Sitten lähdin tallille ja laitoin tavarat autoon. Hain ponin n. 15 yli 1 talliin ja aloin harjailemaan. 12 min yli 2 oltiin matkassa ja matkassa menikin sen 2 tuntia. Siellä päässä aloin ruuvailtiin hokit pois ja sitten aloin valjastamaan. Seuraavaksi suunta radalle päin, jossa ajoin 3 kierrosta lämmitystä. Poni tuntui viimeisen kierroksen takakaarteessa tosi hyvältä, ja sitten vaan hölkättiin radalta pois ja kopin perään. Oltiin siinä n. 15 min ja sitten lähdin varikolle kävelyttämään. Esittelyssä poni painoi niin kamalasti, että mun kädet oli jo silloin maitohapoilla! ähtö uusittiin kerran. Sartissa tuntui että poni alkoi olla vasta maalisuoralla hyvä ja jos meillä olisi ollut vielä kierros lisää, oltaisiin varmasti ohitettu joku. Pitää lämmittäää se vähän eri tavalla. Meidän riville tuli tämä:

8. 5 Veronica Rose / Annika Rantala 3.20,8   
1120:2 Selostus / Video(c) Anniina Kuhna


Ja! Tuo otsikko. Nyt kun kaikki hepat ovat alkaneet olla kunnossa ja valmiita starttiin, kävi tietysti niin että tallin suokilta, Rillalta meni hankoside :( Se meinattiin jo ilmoittaa ensi viikolle starttiin, mutta sitten tulikin tuo. Harmi, juuri kun toipunut edellisistä hoidoista ja saanut kuntoa lisää. Mutta, nyt se on taas lomalla jonkun aikaa. Mariska jo ehdottikin että mammalomalle vaan :D


 Eilen kävin ajamassa Tartsun. Mariska oli ostanut sille ihanat batman-riimut ja niitä kokeillessa Tartsu muuttui vähän batmaniksi ja karkasi varmaan 200 kertaa. Yhdessä vaiheessa se laukkasi ja vaihtoikin äkkiä suuntaa, sui siinäö hetken ja heitti nurin. Hetken se näytti miettivän että mitä just tapahtui, mutta sit taas ylös vaan ja pierupukkirodeota eteenpäin :D Hurja poni! Ehkä kuvat kertoo enemmin kuin tuhat sanaa. Lenkillä kun käännyttiin takaisinpäin, Indi lähti laukalla eteenpäin ja Tartsu myös! Kiitopukkilaukkaa vaan :D Oli lähellä yhdessä vaiheessa ettei jalka mennyt aisan yli.. Mutta sen jälkeen poni oli tosi hyvä, eteenpäinpyrkivä ja reipas. Otti tosi hyvää pätkää. Molemmat oli ihan hiestä märkiä kun tultiin kotiin.

pahis lähti viemää :D

tänttäränttä batmanjoku kertoo mulle, mikä toi on..
Laitan vielä muutaman vanhan kuvan ja uusista loimista kuvia.


Cottage Craft sadeloimi

CG sadeloimi

flemen :D

tää on niin <3 ihanuus !

rinsrenssaloimi <3

                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti