tiistai 23. huhtikuuta 2013

hehe

Otsikko (y) Kerron nyt muutaman päivän tekemiset.Perjantai 19.4
Menin Mariskalle Janitan kyydissä. Käytiin Mariskan kanssa ensin agrissa ja haettiin sitten Janita. Lähdettiin melkein heti hakemaan poneja tarhasta. Itse laitoin Tartsulle kärryt, Janita ratsasti. Mentiin huitsinnevadaan päin, otettiin muutamia vetoja. Saatiin Tartsulle kilsalle tosi hyvä aika!  Hoidettiin siinä lopuksi ponit ja pakattiin Tartsun kamat sunnuntaille.


Lauantai 20.4
Ajoin Veeran ja kävin raveissa. Ostin raveista Veeralle kengät.


Sunnuntai 21.4
Oltiin pikkuäijän kanssa Elimäellä käyttiskoulutuksessa. Äijällä oli pieni ongelma, meni aina ravissa liian kovaa :s Mutta pikkuhiljaa sain sen menemään ihan tikitiki ravia. Opettaja-Mirva sanoi että tartsu olisi heti valmis vaikka vaativaan luokkaan ja voi mennä suoraan kisoihin. 9.5 Siis lähdetään varmaankin kisoihin :)
(c) mariitta salmenhaara


Maanantai 22.4
Juoksutin Veeraa pellolla, kun sinne oli noussut vettä. Vettä oli noin polveen asti, oikeastaan en juoksuttanut vaan kävelytin liinassa. Otti Veera kyllä pieniä sekoilupätkiä.. :D Poni oli ihan innoissaan. Meinasin ottaa kameran mutta ajattelin että mun tuurilla se on kohta jorpakon pohjassa. Niimpä en siis ottanut.


Tiistai 23.4
Mun uus objektiivi tuli! Nikkorin 55-300 mm siis. Hintaa oli 230 e, uusi. Se on kyllä ihan kiva, valovoimaa saisi toki löytyä hiukan lisää ja tarkennus vähän huonohko jossain tilanteissa. Mutta muuten ihan hyvä kyllä ! :)

joku fisu :D

merimetso 

lokki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti