tiistai 9. huhtikuuta 2013

Taksvärkkipäivä Lahdessa

Eilen oli mulla siis taksvärkki ja olin sopinu Caritan ja Timon kanssa että meen niille. No, n. kello 7.30 olin siellä. Heinät oli jo viety ulos ja hepoille annettu kaurat. Vein heti ekana Veeran ja Luxun ulos ja aloin siivoamaan Veeran karsinaa. Sitten kun se oli siivottu, siivosin Ilonan karsinan. Timo siivosi Cellan ja Rillan, Luxun omistaja siivoaa aina itse. Tyhjensin Veeran karsinan ja siirsin purut Cellan karsinaan ja lopuksi lakasin vielä lattian. Sen jälkeen heiteltiin heiniä alas ja siirrettiin kumimatot paikalleen (ovat aina talvella pois, koska ne on liukkaat).


N. yhdeksältä hain Celln tarhasta ja alettiin Caritan kanssa puunaamaan sitä. Sitten kuljetuskamat päälle ja koppiin. Kymmenen maissa oltiin matkassa kohti Jokimaata. Siellä päässä mentiin Kylliäisen tallin eteen ja käytiin ensin vähän katselemassa.  Sitten tuotiin Cella sisään ja vietiin karsinaan. Käytiin kahvilla ja juteltiin hetki, ja taas matka jatkui. Tällä kertaa horzelle :D Ostin sieltä tällaiset tavarat: (myös yksi wahlstenin ostos mukana)


pintelit

pesusieni 1,50 e

riimunnaru 7 e

2 pkt potkuremmin kumiremeleitä, 1e/pkt


Myöhemmin sitten ajoin vielä Veeran. Mentiin kaatiksella (joka oli aika huoossa kunnossa) joku 7 km. Poni oli taas vähän liiankin reipas ja kädet oli ihan kuollu... Mutta, sitten tultiin talliin ja purkasin ponin, vein sen takapihalle ja letkuttelin (pesupaikalla on kaikkea roinaa). Kuivasin, heitin kaksi loimea päälle ja vein talliin.


toinen yritti syyä, vähän korkee ruokakuppi :D


Sori meni loppu kiireiseks,. tuli kiire kouluun.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti