sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Normi ajelua

Kahden päivän ajelupostaukset nyt luvassa :) Ilona oli vähän pomppinut Cellan päälle niin ponit olivat muuttaneet väliaikaisesti Cellan kanssa ja Ilona ponien tarhaan.


Eilen ajoin Veeralla pitkän lenkin. Oli ensin tarkoitus mennä sellainen n. 9 km lenkki, mutta meninkin vahingossa suoraan yhdestä risteyksestä, mistä piti kääntyä. Kannattaa jutella samalla facebookissa kun kävelyttää ponia.. Sitten huomasin yhdessä vaiheessa, että hetkonen täällä en ole ennen käynytkään.. Päätin jatkaa eteenpäin, sillä onhan minulla aina uskollinen Sport Tracker :D No, päädyttiin Pitkäkujalle eli muutaman kilsan päähän Tartsun ja Inkkarin tallia ! Meinasin jo että menen käymään Mariskalla, mutta ajattelin sitten että en viitsi nyt, kun kuitenkin hölkkäilty Veeralla jonkun verran sillä lenkillä. Ajoin hetken Pitkäkujaa eteenpäin ja käännyin sitten ympäri. Takaisintulomatkalla (mikä sanahirvitys) tulikin vastaan kolme suokkia; kaksi ratsastajalla ja yksi käsihevonen! Juteltiin siinä hetki, kunnes niiden hevosten takaa tulikin yhtäkkiä mönkkäri täyttä vauhtia! Toisen hevosen ratsastaja huusi äkkiä sille että seis, ja onneksi se huomasi. No, jatkettiin sitten matkaa ja Veeraa pelotti ihan kamalasti se mönkkäri! Ei millään meinannut mennä ohi. Onneksi siintä kuitenkin mahtui. Loppumatka sujuikin ihan hyvin, matkaa tuli 12.69 km ja aikaa meni reilu tunti (käveltiin aika paljon). Hoidin ponin vielä lopuksi siinä :)


Tänään menin kymmenen minuuttia heräämisen jälkeen tallille :D Otin heti Veeran tarhasta ja lähdin ajamaan. Mentiin katsomaan, onko peltorata missä kunnossa, mutta ei ollut hyvä. Ajoin siellä kierroksen ja sitten mentiin ympäri ämpäri teitä. Matkaa vain 5 km, harvemmin ajan Veeralla niin vähän (lukuun ottamatta palauttelut, viimeistelyt ym 'erikoisuudet'). Tämän jälkeen tietty hoidin ponin ja sitten vähän järjestelin paikkoja, eli loimet kaappiin, Veeran 'kulmanurkka' jossa on vaikka ja mitä roinaa, sekä putsailin harjoja.
apua, toi kiusaaa !
Myöhemmin päivällä oli papan 85-vuotissynttärit, käytiin siellä syömässä ja tietty onnittelemassa pappaani :)

cake !
... and coffee ...
... and roses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti