lauantai 30. maaliskuuta 2013

Jimin, Veeran ja Tartsun ajo

Eilen mentiin Tuulin (se oli meillä yötä) kanssa ensin ajamaan Veeraa. Oli tarkoitus vähän kokeilla eri varusteita ja niin tehtiinkin. Otettiin hiittikärryt ja toinen käveli. Kameran unohdin eli ei ole kuvia.. :s Ajettiin ensin n. 4 km lämmitys, sitten käveltiin hetki ja otettiin muutamat vedot. Poni meni tosi hyvin, pikkusen muuttui vaan varustus. Poni oli hyvä, jos menisi samoja vauhteja kun kotona niin olis hyvä.



Sitten jatkettiin matkaa Mariskalle. Siellä Tuuli ajoi Tartsun, ite ratsastin Indillä. Mentiin reilu 8 km, ite laukkailin Inkkarilla muutaman pätkän ja Tuuli ravasi Tarinalla. Molemmat ponit meni ihan hyvin, lenkin jälkeen laitettiin molemmille takit ja ulos. Sitten siivoiltiin tarhaa :)



Tänään mentiin ajamaan Jimi. Haettiin poni ja harjattiin se, sitten valjaat selkään ja menoksi :) Mentiin joku 8 km, otettiin vähän pätkää mutta oli painavat kärryt niin kunnon aikaa ei saanut. Lenkin jälkeen laitettiin hetkeksi fleece päälle,sitten juotettiin, siivottiin jälje, otettiin ponilta loimi pois ja päästettiin ulos. Jimi piehtaroi sen 6 kertaa.. :D Sitten vaan kotia.


lähös lentoo


melkeen puhas...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti