tiistai 12. helmikuuta 2013

PALJON kuvia + harkkarit ymym

 !! tää on eilen kirjotettu mut painoin vahingossa tallenna nappia, en julkaise !!


Ostettiin siis sunnuntaina uus kamera, Nikon D5100 ja sen mukaan kittiputki. On muuten ihan superihana ja hyvä! Mun pitää vielä ostaa siihen uus objektiivi, telejatke, kameralaukku ja vastavalosuojat. Muistikortti (32 gb) tilattiin jo eli sen pitäs tulla kohta. Nyt käytössä 4 gb muistikortti väliaikaisena :) Oon kuvaillu nyt aika paljo eli tähän postaukseen tulee paaaaaaaljon kuvia!


Veera:

Aikasemmin oon ajanu sillä 7.14 km ja 6.27 km + sitte niitä mitä en oo tallentanu sport trackerii. Mut viimeks 9.2 ajoin sillä sport trackerin kanssa 7.36 km. Kesti reilu 40 min ja Veera oli toosi hyvä! Uskon et se alkaa pikkuhiljaa olla kunnossa, nimittäin ell kävi yks päivä raspaamassa hampaat ja rokottamassa, kysyttiin sitte siltä samalla patista, niin se sanoi ettei sitä kannata viedä edes kuvaan, ei sit nää siitä onko poni kunnossa. Narujen välistä vaan. Mut kuitenkin, ajoin siis radalla ja otin kilometrin 3.20-3.30 vauhteja, kilsan ajaksi tuli 3.26. Vaikka se oiskin jo täysin kunnossa, oon ajanu sillä hiljempaa. Ei ollut vielä kameraa mukana.


Eilen ajoin sillä ilman sport trackeria ja 'köpöttelylenkin'. N. 5 km mentiin, oli kamera mukana. Hölkkäiltiin vaan tiellä. Käytiin myös kävelemässä radalla kierros, siellä oli n. 10 cm höttölunta. Veelaponi oli hienopapana <3
laama.. :D


namnam melassikauha!

Tartsu ja Indi:

Menin tänää Mariskalle liikuttaa poneja. Lähdin heti tarhaan kuvaamaan kun ponit pöljäili siellä, Indi vanharouva oli ihan innoissaa! Kerranki kävi niin päin, että Tartsu kyyhötti paikoillaan ja Indi juoksenteli ympäriinsä. Päästettiin Inkkariina pihalle ja sehän ampaisi suoraan naapuriin! :D Meinas vissiin että porkkanaa nyt mulle heti... Haettiin se sieltä ja päästettiin irti niin katos kukas se siellä taas oli naapurissa... Sitten mariska ajoi auton pihatielle ettei indi pääse naapuriin ja päästettiin myös tartsu. Ponit pomppi välillä kun duracellpuput.. :D Ehkä kuvat kertoo enemmin ku viissataatuhatta sanaa...


indi hyökkäs tartsun kimnppuu :Dsinne se läks :Dmun kengäs on reikä :(:(

hmm tota mitä ? :D


Lisää kuvateksti

.... Muut hepat:

Oltiin tänään radalla, en ollu koulussa. Menin tallille 7 maissa ja alettiin pakkaamaan autoa ja laittaa heppoja.- Noin 20 vaille 9 oltiin autossa matkalla kouvolaan. Mukana oli Cella ja Ilona jotka molemmat juoksisivat harkkareissa, Cella numero kakkonen 1.35-vauhtisessa sarjassa, Ilona numero kolmonen kahen minuutin sarjassa. Ilona juoksi ensin, se otti kaarteessa ensin yhden pienen laukan ja sitte siltä menikii loppusuora laukalla... Mutta, kehitystä kyllä näkyy ja on se huomattavasti parempi kun vuosi sitten! Ja sitten Cella. Se lähti hyvin ja kaarteessa hiukan haparoi muttei silti laukannut. Lopussamuut lähtivät ajamaan 'kilpaa' ja Cella jäi hännille. Se meni tosi hienosti kyllä! Jätettiin hevoset Kuisman talliin kuivumaan ja käytiin kahvilassa syömässä. Sen jälkeen pakattiin pontsut autoon ja lähdettiin kotiin.

cella 

cella 

cella

ilona 

ilona 

ilona 

ilona 

ilona 

pryde 

cella 


sani 


rilla 

Perillä menin heti kuvaamaan Veeraa tarhaan. Se päätti sekoilla vähän, kuvia tulee :))


.. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti