lauantai 1. joulukuuta 2012

Klinikkareissu + muuta

Keskiviikkona käytiin siis Veeran kanssa kouvolan klinikalla. Olin tallilla yön ja aamulla n. 9 maissa aloin valmistella Veeraa kuljetukseen. Lähdettiin ajamaan klinikalle n. 10 maissa. Kouvolassa perillä lkävin hakemassa Kuisman ravitallilta veeran aikaisemmat kuvat etujaloista (eläinlääkäri oli katsonut niitä aikaisemmin) ja lähdettiin käymään Paalupaikassa kahvilla. Tultiin sitten hakemaan Veera kopista ja kieputtelin pintelit jaloista ja otin toppiksen pois. Päästiin melkein heti sisään ja otettiin kuvat. Mariska piti ponia sillä aikaa, kun itsehn en saa kun en ole yli 18 vuotta. Sitten kesti hetki että kuvat oli valmiita ja ell sanoi heti että kinnerpattihan se siellä :( On ollut aika kauan, luutuminen oli jo pitkällä. Eli keväälläkin veera on ollut takaa kipeä, sillon ollut kipeimmillään. Toista jalkaa ei kuvattu, kun se ei ole oireillut yhtään. Nyt veeraa ei saa ajaa ollenkaan kovalla pohjalla ja n. puolen vuoden kisatauko. Täysiä ei saa myöskään ajaa. Onneksi ei kuitenkaan mitään irtopalaa ollut, parempi tuo kinnerpatti on :)

Eilen kävin Kouvolan raveissa katsomassa Hornetin juoksua. Se on veeran omistajan osuushevonen. Meni ihan hyvin, se oli kuudes ja rahaa tuli 70 e :)) Ja hevarilta tarttui mukaan IHANAT vaaleanpunaiset letitysrusetit! :D oli pakko ostaa ku kerranki löyty tällaset...


 
bling bling <3
Tänään olin yötä tallilla. Ajoin veeran aamulla pulkalla, oli tosi kivaa ja poni tykkäs kyllä :) ! Viime talvena harrastettiin samaa. Lumi ei ollu vaan vielä tarpeeks pohjana ni pulkkaa tuli reikä :D ups. Onpahan ainakin syy miks ostaa veeralle uus vaaleenpunanen pulkka... Ajoin ihan kevyest ja vähäsen vaa.

Lisäksi kävin sitten Jimiä hoitamassa. Oli tarkoitus lähtä ajamaan, mutta kärrien rengas oli vieläkin puhki. Ratsastin sitten kentällä, Jimi oli toooosi nätisti ja ai että miten ihana se olikaan :)) Tehtiin paljon käyntityöskentelyä, otin kyllä laukat molempiin suuntiin ja ravasin myös. Käynnissä tehtiin paljon kaikkia asetuksia ja taivutuksia yms, myös väistöjä. Poni alkoi hakemaan muotoonkin. Ravissa tehtiin temponvaihteluita ja suoraan ravista seis ja suoraan raviin. Meni ihan älyttömän hyvin kyllä!Sitten menin vielä Mariskalle ja siellä leivottiin herkkumuffinsseja. Oli tosi hyviä, taikina oli myös naminamia :D Poneilla ei tehty mitään muuta kun halittiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti