lauantai 24. marraskuuta 2012

Paljonpaljon asiaa..

Joo kuten varmasti ootte huomannutkin, niin mulla on ollut ihan 'lyhyt' postaustauko.. :D Syynä ollut se etten vaan ole jaksdanut ja jos olen jaksanut en ole kerennyt.

Elikkä ensinnäkin veera on klipattu. Sillä on aina niin kamala pehmustus päällänsä, niin se kuivuu kuitenkin monta tuntia. Klipattuna se kuivuu nopeasti, alle tunnissa jos olen sen ihan hikeen vetänyt. Tokihan sitä pitää loimittaa kokoajan, mutta kyllä se on parempi että klipattuna on.


toi sydän on kyl mahtava :D Toiseksi, veera on saanut uudet kärryt! Veeran omistaja teki ne sille, ja on kyllä tosi hyvät. Ponikin menee niin lujaa, niin lujaa niillä että! Varmaankin sen takia menee lujaa, kun ei tule painoa selkään yhtään noilla kärryillä, kilpureilla tulee viitisen kiloa. Nyt ne ovat vasta kerran maalatut, laitan parempaa kuvaa sitten kun ne on maalattu. Näillä olisi tarkotus päästellä kilpaakin joskus :))

Ja käytiin sunnuntaina 18.11 Harjussa vähän hiittailemassa. Kumma se oli kun isot hevset pelkää pientä karvajalkaa :D Veera meni ihan hyvin, mutta jotakin vikaa sillä silti varmaan on. Toinen takajalka ottaa hieman lyhyempää askelta kun toinen. Ell Hannu suositteli, että vietäisiin se röntgeniin. Niimpä me sitten varattiin sille aika keskiviikoksi.
Ja! Mulla on uusi hoito/liikutusponi, sen niminen kun Ajoksen Jimi. Se on vähän hurja, heittelee ratsastajiaan milloin minnekin. Knnattaa katsoa myös tämä video .. :D En mä siellä kovin usein käy, n. 1x viikkoon.

Ja blogi muuttuu sellaiseksi että myös Tarinan, Indin ja Jimin kuulumiset kerrotaan täällä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti