keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kärryt maalattu

Olin tänään ajamassa Veeran. Saimme sen iiiihanat pnkit kärryt vihdoin maalattua ja kuivattu, tänään ajoin ekaa kertaa niillä kun ne olivat pinkit :)) Koulu loppui jo vähän jälkeen 12. kolmen tunnin päivä... <3

Ensin menin n. 13.20 maissa tallille, otettiin  peräkärry mukaan ja siinä Veeran kärryt. Menin heti tallilla hakemaan Veeran ja valjastin sen. Sillä aikaa iskä oli laittanut kärreihin penkin ja pyörät. Pistettiin ne veeran perään ja lähdin ajamaan. Menin ensin radalle mutta se oli vähän huonossa kunnossa. Ajoin kierroksen ja lähdin tallille. siellä käännyin menemään sitten tietä eestaas. Kävelytin lopussa ja tallilla heitin äkkiä villaviltin selkään ja otin kärryt + valjaat pois. Harjasin vähän ja heitin kaulakappaleellisen fleecen + kaulakappaleellisen toppiksen Veeralle. Laitoin sen karsinaan ja tein sille lämmintä mehua (melassia). Se hörppäsikin ihan innoissaan :D Vein lopuksi Veeran pihalle.

tiiän, se on lihonnu... :D


Täytin maitokärryllisen kaikenmaailman kanistereja, ämpäreitä ja purnukoita lämpöisellä vedellä. Tietysti onnistuin loiskauttamaan tallin käytävälle vähän vettä... Heitin siihen turvetta päälle ja vein hepoille vedet. Varsat oli ihan ihmeissään, kun niiden kuppi oli jäässä ja siinä oli vettä pinnalla. Menin vielä talliin ja siivosin purut, veeran sotkut ja sen varusteet pois. Kävin sisällä ja myöhemmin tultiin vielä tekemään iltatallia. Carita kun tuli töistä, sillä olikin mukana yllätys; Joulukalenteri! Avasin kaikille hepoille yhen luukun kun oli sopivasti 5. päivä :) Sanoin hepoille vielä hyvät yöt jka tietenkin Veeralle hyvänyönporkkana :)

Äsken tein american cookies-keksejä. Namnam, nistä tuli hyviä :) !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti