perjantai 20. joulukuuta 2013

Oltiin siis torstaina Veeran kanssa Kouvolassa raveissa. Lähtö oli ihan kamalan kova ja tiesin että jäädään varmaankin rahojen ulkopuolelle. Lämmityksessä poni oli ihan liian innokas eikä meinannut pysyä käsissä. Startissa poni oli ihan tosi hyvä mielestäni, varsinkin takasuoralla. Sijoitukseksi jäi kuitenkin 8, johon olin tyytyväinen. Aikaa ihmeteltiin, kun aika oli 3.14,8 ja poni meni mielestäni ennätysvauhteja? Eikä joutunut edes kiertämään paljoa. Mutta, hyvä reissu oli kuitenkin! :)

Ostin sieltä Veeralle toppaloimeen kaulakappaleen. Merkiltään Equitare ja väriltään tummansininen. Maksoi 10e. Oli ponille ylemmän soljen kohdasta hiukan liian tiukka, pitää keksiä siihen jotain.Kotimatkalla oli pientä häslinkiä, kun puolessa välissä matkaa autosta kuului pieni pamahdus ja sen jälkeen auto piti ihan kummaa ääntä. Ihmeteltiin sitä äitin ja Timon kanssa kahteen kertaan bussipysäkillä, mutta ei näkynyt mitään. Auto ei meinannut jaksaa vetää ylämäkiä ylös ja meni kaasu pohjassa 80km/h. Noh, kotiin selvittiin ihan hyvin, nyt auto huollossa. Sehän tosta reissusta olisi vielä puuttunutkin, että oltaisiin jääty sinne tienposkeen ponin kanssa :D 

Siitä valokuvakilpailusta, minkä linkin julkaisin täälläkin, tulikin menestystä! Veera oli kolmas reilulla viidellä sadalla äänellä. Kiitos kaikille äänestäneille! :) Palkinnoksi saatiin 40e lahjakortti Heppatarvikkeeseen. Käytiin siellä eilen ja Veeralle löytyi sieltä joululahja. Niveliin vaikuttavaa yrttiä, elektrolyytti-likittiä ja normaalia likittiä. 

Tää postaus jäi nyt vähän tylsäksi ja kuvattomaksi, mutta seuraavassa sitten enemmin kuvia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti