tiistai 31. joulukuuta 2013

Joululahjat + kuulumiset

Samanlainen postaus kun kaikissa muissakin blogeissa, mutta koittakee kestää! :D Kirjoitan vielä toisen postauksen ravivuodesta 2013, jotta tästä ei tulisi niin sekava.

Elikkä, tänä vuonna sain mielestäni paljon kivoja lahjoja. Kavereilta sain hiustenhoitotuotteita, karkkia, pari mukia, lapaset, hajuveden ja yhden pikkutaulun/kuvakehyksen missä on kuvia, kumpi se sitten onkaan. Sukulaisilta sain leipomistarvikkeita, pyjaman, suklaata ja lämpösukkia. Tässä muutama "paras" lahja.


Nikkorin 35mm f/1.8 putki, rakkaus <3 Huomasi heti että putki on
vaihtunut, tuon valovoiman ansiosta saa tosi kivoja kuvia hämärässäkin.
!!! <3
Caritalta ja Timolta n. metrin korkea
canvastaulu, tää pääsee kyllä mun huoneeseen parhaalle paikalle!

Veerakin oli ollut niin kiltti, että sai muutakin kuin risuja.. itse asiassa aika paljon muutakin. Se siis tosiaan voitti siitä kuvakisasta 40e lahjakortin Heppatarvikkeeseen ja oltiin siellä suunnalla käymässä, joten käväistiin siellä samalla. Sielltä pallero sai yrttisekoitusta, 1kg 28e. Aika tyyristä, mutta kauppa oli ratsutarvikekauppa joten ei oikeen muuta löytynyt. Lisäksi se sai Likit-nuolukiven (joka muuten oli yhdessä yössä mystisesti kadonnut...) sekä elektrolyytti-Likitin.

Namskis.. <3

Ostin ponille myös sitten heräteostoksena vuorettoman fullneck sadeloimen... hups. Pitihän se nyt ostaa kun oli -35% alennuksessa.. Caritakin osti sille loimen, fullneck fleecen. Katsotaan, millon tulee niin postaan sitten kuvia.


Ponia on treenattu nyt kovasti torstain starttiin.Laitoin sille laput ja huput, josko rauhottuisi vähän.. Kotona ollut hirveän paineissaan, katsotaan keksittäisiinkö jotain tämän startin jälkeen. Muuten treenannut hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti