perjantai 23. elokuuta 2013

Startteja + uutta putkeen

Elikkäs ensin, oltiin 9.8 Orimattilassa Veeran kanssa. Poni tuntui viimeisellä verryttelykierroksella siltä, että turha odottaa mitään starttiin. Radalla vielä itse sössin lähdönkin, kun lähdin liian takaanta. Veera kuitenkin hyvin ohitti vielä 8 ponia, sijoitukseksi jäi 8. Aika 3.11,4, ei laukkaa. Tyytyväinen olin silti poniin, jos olisin itse onnistunut lähdössä hiukan paremmin niin sijoitus ja aika olisi ollut parempi.

Noh, sitten oli Lappee ja Sebastianin startti. Se on siis tosiaan minun valmennettavissa, koska sen omistajilla ei kummallakaan ole valmentajalisenssiä ja näin ollen he eivät voi olla sen valmentajia. Sebu on hiitillä parhaillaan mennyt 3.34. Lämmittelyssä poni oli hiukan laukkaherkkä ja päätin tiukata sekkiä. Otin vielä omistajien neuvosta laukkapätkän hiittisuoralla, ja tuli ainakin selville että poni pelkää lätäköitä, nimimerkillä melkeen kyydistä lentänyt.... :) Itse startissa poni oli vähän "mitä pitää tehä?" mutta hyvä tulos kuitenkin 3.35,6 ja yhdeksäs sija. Oikeastaan meidän olisi pitänyt olla kahdeksansia, kun yksi poni laukkasi meidän ohi ainakin kymmenen metriä! Argh, että ärsyttää kun pitää laukkuuttaa vaan eteenpäin muista välittämättä. Vaikka eihän sillä väliä olisi ollut, mutta kuitenkin..

(C) Salli KotirantaTämän jälkeen oli Joutsa. Matka tuntui todella pitkältä, eihän me ennen olla noin kaukana käyty ponien kanssa. Poimittiin Tuuli Myllykoskelta mukaan. Haha ja lämmittelyssä mahdoton tapahtui: Veera pukitti pari kertaa! Ai että sai kyllä hyvät naurut, onneksi pukit oli vain jotain lähemmäs 10 cm.... :D No itse startissa Veera oli kuulemma lähtenyt hyvin, Jimi lähti omalta paalultaan koviten. Harmillisesti ajoin sen vaan pussiin, jossa menetettiin paljon sekunteja, ehkä jopa voitto... Kun päästiin pois pussista, lähti Jimppa taas pinkomaan todella hyvin ja kiri kärkiponeja. Tämäkään ei valitettavasti riittänyt, mutta viidensiä kuitenkin oltiin! Aika oli 3.02,2. Olisi varmasti mennyt alle kolmen minuutin jos ei oltaisi jääty hitaiden taakse... Veera 3.12,6 ja loppuun oli tullut hieman heikommin. Veera tuli isossa rykelmässä maaliin, sekunninkin paremmalla ajalla se olisi voinut olla 7. Tosiaan siis yhdeksäs se oli. Erittäin tyytyväinen olin Jimiin, taas omalla tasollaan!!

Huomenna lähdetään porvooseen molempien kera, Jimillä periaatteessa onneksi ennätys säästyi, varokaa vastustajat... ;) Tämä on ehkä jopa meidän viimeinen yhteinen startti (virallinen), joten menestys olisi kiva "palkinto" työstä jonka olen Jimin eteen tehnyt..


6 Veronica Rose / Tuuli Mikkelä 1100: 6 3.06,3aly 3.06,7ly 149 €
10 Ajoksen Jimi / Annika Rantala 1140: 3 3.01,1ly 110 €


Pikku-Äijän kanssa käytiin uudestaan klinikalla, ei ollut parantunut joten viisi viikkoa uutta lomaa.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti