maanantai 22. heinäkuuta 2013

Taas mennään + savitaipale

Keskiviikkona oltiin Veeran kanssa Savitaipaleella. Jo kotona ajattelin, että tuleekohan tästä tänään mitään kun Veera taisi olla kiimassa...

Perille päästyä otin ponin kopista, valjastelin ja lähdin lämmittämään. Lämmitin ensimmäisellä lämmityksellä vain ~1600m. Sitten varikolle ja sekki löysälle, hetkeksi kävelemään. Takaisin radalle ja toinen ~1600m lämmitys. Starttiin päästiin melkein suoraan. Veera lähti hyvin, otti alkuun parinkymmenen metrin spurtin mutta sitten vauhti pikkuhiljaa hiljeni. Sisärata oli täynnä kamalia monttuja joten päätin että kun pääsen takasuoralle, vaihdan ulkoradalle. Puolessavälissä matkaa yksi poni tuli ohi ja vähän myöhemmin toinen. Maalisuoralla Veera oli hetken jo kolmanneksi tulleen ulkopuolella, mutta laukkasi. Siitä se kuroi vielä kiinni ja maalissa melkein tasapääjuoksulla. Metri kun ois ollu lisää matkaa, ois tehnyt jo ihmeitä.. :D Sijoitukseksi jäi siis neljäs ja aika 3.10,6. Aika siis hyvä huomioiden radan kunnon ja sen että veera oli kiimassa! Tyytyväisin mielin lähdettiin kotiin päin.

4.3 Veronica Rose / Annika Rantala 1040:1 3.10,6x 14e Selostus/Video

mun ilme... älkää kattoko :DKeskiviikkona 24.7 olisi tarkoitus mennä Kouvolaan hiitille ponien kanssa. Tuuli lupasi ajaa Veeraa ja itse ajan Jimiä. Mennään ensin 2.50 ja hitaammilla porukkahiitti, sitten 2.50 ja nopeammat menee porukkahiitin ja sitten taas hitaiden kanssa omavauhtinen. Jimillä tässä 60m pakkia, Veeralla 40m. Vielä lopuksi nopeat menee omavauhtisen hiitin.  Jimillä koitetaan saada aikaa toisella hiitillä ja harjoitusta pakilta lähtemiseen.


Ilmoitin molemmat myös Kouvolan poniraveihin. Jimillä 40m pakki, Veeralla 80m pakki. Molemmat pääsen siis ajamaan itse :)


 Olin muuten siellä St. Michel raveissa ja poneille tuli (yllätys yllätys...) taas tavaraa sieltä mukaan. En muistanut tietenkään kuvata niitä, mutta etin netistä kuvat. Joistaan ei ollut kuvia, mut ostin sitte myös pinkki-mustan riimunnarun ja jotaan mitä en vaan muista...

turvaremmit 4e

suitset 15e

nuo limet, 5e

maailman paras sekki!! yht 24eLopuks vielä vähän kaikkia kuvia mitä nyt on tullut otettua.. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti