tiistai 28. toukokuuta 2013

Paaaaljon asiaa

Taas ollut pitkä tauko, joka ilta olen ajatellut tulla postaamaan mutta yksinkertaisesti ei ole ollut tarpeeksi aikaa. Mutta, nyt paljon asiaa.


Jimiä on totuteltu nyt kaikenlaisiin erikoisvarusteisiin mitä sillä tullaan ehkä tarvimaan; sekki, laput, martingaali, huput... Kaikilla on toiminut hyvin, eli ei ollut moksiskaan. Sekki, martingaali ja laput jäivät suitsiin, korvat laitan todennäköisesti vielä starttiin kiinni. Poni on mennyt hyvin, ollut reipas ja kotiutunut tosi hyvin.


vähän huono kuva mutta selvästi ahne poni polvillaan! :D

Maanantaina olin ajamassa Veeraa, enkä tiedä oikeen mitähän siinä mahtoi tapahtua, mutta Veera lähti yllättäen käynnistä reippaaseen raviin (ilmeisesti säikähti). Lensin jotenkin siitä penkin yli, mutta onnistuin roikkumaan kyydissä ja loppujen lopuksi olinkin maha penkin pohjaa vasten ja jalat koukussa penkin sivuilla... Onneksi ohjat jäi lepäämään jalan päälle ja sain jotenkin kädellä ne otettua sieltä ja vedettyä. Tiputtauduin vaan maahan ja repesin nauramaan, että mitäköhän juuri tapahtui, olisi varmaan tallilla naurattanut kun poni tulee takaisin ja ite roikun siellä penkin alla.... :D


Jimi-äijästä tuli nyt sitten naku! Talvikarva oli tosi huonoa joten sen vanha omistaja tuli klippaamaan sen. Aikaa meni puolisen tuntia ja Jimistä tuli jotenkin ihan oudon näköinen :D Se on myös kengitetty nyt.


Lauantaina olin Lappeen raveissa ja sieltä tarttui mukaan sininen enstexloimi. Olin myös koko viikonlopun talilla yötä, ja käytiin sunnuntaina katsomassa naapurissa tulevia raviratojen vallottajia, oisko ollut 7 varsaa :) Ai että niin rakastuin yhteen tosi nättiin varsaan, oli tosi seurallinen ja kiinnostunut kaikesta.

En muista mikä päivä, mutta vähän aikaa sitten juoksutin & hypytin. Jimihän hyppää oikein hienosti, 90 cm meni hopsanssaa vaan :) Videokoostetta vielä.
50 cm okseriEilen olin ajamassa Tarinaa, hyvin meni ja äijä oli höpsö :) Käytiin vielä katsomassa ihania shettsvarsoja, voi ei ne on vaan ihania <3 Rapsuteltiin niitä siinä hetki ja kuvailtiin, sitten käytiin vielä kattomassa kanoja ! :D On ne hassuja.6 kommenttia: