sunnuntai 6. tammikuuta 2013

ostoksia + ajoa + kaikkee PITKÄ POSTAUS !Nyt taas 'vaihteeks' takoillu... mutjoo :D loppuvuos meni ihan hyviin ja mun kaveri oli meil uuteenvuoteen.. ostettii ihan sikanaa raketteja. Yks meiän hulluista raketeista räjähti maassa ku sen ois pitäny lähtä taivaalle. Räjäytettii pringlespurkkeja ja heijastintolppii kadulla (ok 1) ja tietyst ite raketteja. Meni yht meiän kaikkii raketteihin jotasan 60-80 e.. sen jälkeen aateltiin et mihin myö ollaa rahamme tuhlattu :D:D  mut oli kyl ihan kivaa ja näi.

Tiistaina 1.1 käytiin ajamassa Jimi. Tai ei oikeen vois sanoa et ajamassa... :D Valjastettiin se ja  käytiin n. 50 m lenkki kun tiet oli niin jäässä ja Jimillähän ei ole kenkiä. Tultiin sitte takasin ja otettiin valjaat + kärryt pois ja mentiin kentälle ja juoksutettiin se sielä. Poni oli vähän laiska mutta muuten tosi kiva ja toimiva! En oo ennen sitä juoksuttanukkaa mut tosi hyvin osas kyllä mennä. Lopuks tultiin talliin ja jimi yski aika paljon... :/ eli menee nyt lääkekuurille.

silloin oli myös koirani Napin synttäriiit !! :D  otettiin joitain kuvia, mutta kun ne oli niin huonoja (kiitos canon) niin ei niit viiti julkkasta.. :D mut nappi sai lahjaksi husky-valjaat, aktivointipurupalloja ja tuulilta puruluun. kokeiltiin sen kanssa pulkan vetämistä niin että laitettiin sinne vähän lunta. nappi tykkäs toooosi paljo ja veti ihan innoissaa !

Keksiviikkona taisin ajaa veeran.. samoin  torstaina / perjantaina.. hyvä muisti (y) ! mut joo. en muista.. :D Toin mukaa myös 8 kpl pinteleit, silapehmusteen ja kahet huput pesuun.
ponipyykkiä :D

 Lauantaina läjhettiin viemään mun Zilcoa virolahdelle. Vietiin se siis tarkalleen otaen harjuun. Sain siitä 270 e. Ajettiin siitä suoraa expertille ja ostin uuden puhelimen kun vanha kunnon X3 petti ja lahosi.. :( Mulla oli siinä välissä nokia 3125. Ostin Samsung Galaxy Gion valkoisena (139 e). Otettiin siihen netti kans. Vielä pitää ostaa isompi muistikortti ja suojakuoria :D Tilasin siihen sitten samana iltana yhden.
hihi.. :D


Tänään menin Mariskalle joskus 11 maissa. Siivottiin ensin talli ja sitten viisaat ponit päättivät lähtä karkuteille ! meni mettätielle, onneks ei sille 'puol isolle' tielle.. ne juos sinne päätyyn asti, minne mekin tietysti ravattiin ja kappas läks takas. Juostiin sitten mariskan kanssa perään ja saatiin onneksi ponit sitten lopuksi kiinne. Senkin ponyt ! :DDD

Lähettiin sen jälkeen lenkille. Mariska ratsasti Indillä ja mä ajoin Tartsua. Kokeilin ekaa kertaa Sports Trackeria ja oli tooosi hyvä ! Mentiin 4,81 km. aikaameni 40 min. Keskivauhti oli 8.12 ja maksimivauhti 3.36. Kaloreja kulu mukamas 216 kcal :D Meni hyvin, joskin laiskahkosti. Laitoin takin päälle ja päästin pihalle lopuksi. Lopuks viel jotain kuvia mitä näpsin tolla puhelimel :D

karkuri tallas narunsa päälle eikä päässy liikkumaa :D


Ostin en-muista-minä-päivänä hevsväylästä 2 ihanaa narua. Värit vääristyy tosi paljo kuvassa... toinen on ihana kirkkaanliila-musta ja toinen kirkkaanlime-musta. Nämä yhteensä 7,50 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti