maanantai 27. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Voi apua kun on taas paljon kirjoitettavaa... :D

Veera oli siis 18.1 Vermossa. Poni oli lämmityksesä asti ihan kummallinen.. ei ottanut yhtään vauhtia ja ravi oli kadoksissa. Toisessa lämmityksessä poni oli vähän parempi. Ennen starttia se kuitenkin otti varikolla hyvää ja reipasta pätkää.. Saatiin tosi hyvä lähtö ja poni otti aina välillä hyviä spurtteja mutta sitten ravi meni ihan plörinäksi. Takakaarteessa meinasin keskeyttää mutta kun ravi oli taas vähän parempaa, jatkoin kuitenkin. Loppusuoran alussa poni otti hyvää pätkää, mutta jäi vähän kysymysmerkkiolo tuosta startista. Pelko on vähän, että sille on tulossa oikeaan takajalkaan kanssa kinerpatti, jos se on toisessa, se tulee helposti toiseenkin. No, joka tapauksessa se on nyt tauolla ja ihmetellään sitä sitten.

Vaikka se onkin ruma, huonoravinen, pää vinossa juokseva, hidas, huono
ja juoksuhaluton (kiitos hevostalli.net <3), on se vaan mun silmissä
jotaan maailman upeinta ja hienointa. Maailman tärkein <3Poni on nyt ilmeisesti ollut erityisen kiltti, se sai nimittäin uudet kärryt ja loimen! Loimi on ihan älysöpö pilkkuloimi, oli alennuksessa niin pakko ostaa :D Ei ole vuorta mutta on fullneck. Kärryt taas ovat kammottavan väriset, mutta aivan unelmat ajaa! Muokkailtiin niitä vähän ja niistä tuli oikeen kivat. Ensi kesänä sitten hyvästi kammottavansininen, tervetulos mustapinkki!


Hevosten kanssa olllaan oltu nyt pariin kertaan hiitillä. Mukana on ollut Cella ja Hornet. Toisella kerralla molemmat hevoset olivat "suht hyviä", ei mitään pahaa sanottavaa mutta ei kuitenkaan huippusuorituksia tehneet.


Hornet ja Marko

Hornet ja minä, jalat ei yltäny rampeille:D

Toisella kerralla taas minä ajoin Cellan ja Hornet kuskasi ukkoja pitkin rataa. Hornet oli kuitenkin hyvä ja meni ihan kivaa vauhtia läpi. Cella oli kiva ja reippaan tuntuinen.
minä ja Cella

Hornet ja Marko

Hornet oli Kouvolassa startissakin 23.1. Lämmityksessä se oli hyvä, mutta pruuvissa löi polveen ja siinä katosi sitten kokonaan vauhti ja ravi.. Eli se juoksi sitten viimeisten joukossa maaliin.

meijän karvahattuheppa!

Ja lisää juttua Hornetista, nimittäin sitä että pikkupojalla on ollut sunnuntaina ratsastaja ensimmäistä kertaa selässä! Eihän se ollut moksiskaan siitä, ihan hyvin meni. Myöhemmin sitten alan sillä ratsastelemaan ja treenaamaan montea, kunhan saadaan ensin opetettua.

Vauveli-Iisakki on päässyt eskariin, nimittäin sillä on ollut kärryt jo 4 kertaa perässä! Ensimmäisellä kerralla pojalla oli 2 taluttajaa ja minä kärryillä. Se meni tosi hyvin, jätkänpätkä totteli hyvin ja tajusi mistä on kyse!
12.1
12.1

Toisella kerralla käytiin Mariskan kanssa kolmestaan lenkillä metsässä, sekin meni hyvin.

14.1

Kolmannella kerralla Mariska ja Muru kävivät Iisakin kanssa, Muru sanoi että ei huomaa olevan opetusvaiheessa, kuulemma ihan valmiin tuntuinen oli!

Neljännellä kerralla eli sunnuntaina oltiin sitten iin, että Mariska ajoi Tarinaa ja Iisakilla oli taluttaja ja minä kärryillä. Poni oli tosi hyvän tuntuinen ja meni kivasti jo ravipätkääkin! Eiköhän siitä hyvä tule... toivotaan.

1 kommentti:

  1. Kiva blogi :) mun siskokin kirjoittaa blogia http://koirista-hevosiin.blogspot.fi/

    VastaaPoista