maanantai 16. syyskuuta 2013

Postausinto -500

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo puolisen kuukautta, ja paljon on ehtinyt tapahtua. Puuttuva poni tarhasta, rikkoutunut jänne, uusi asukas, startti... :D


Elikkä 1.9 oltiin Harjun harkkareissa. Molemmat ponit oli mukana ja Tuuli ajoi taas Veeraa. Jimi lähti hyvin ja saavutti, kunnes takasuoralla rytisi. Jimi säikähti sitä ja vauhti tippui täysin. Päästiin kuitenkin takaisin vauhtiin ja saavutettiin jonkun verran. Rata oli aika pehmeä ja raskas. Loppurutistuksessa hävisimme juuri sen verran, mitä menetimme takasuoran tapahtumien takia. Mutta Jimiin olin kuitenkin tyytyväinen, sijoitukseksi jäi 3! Saatiin riimut palkinnoksi. Lisäksi Jimi voitti jostaan arvonnasta meille ämpärin, aitalankaa, arnikageeliä, lippiksen, riimun, narun ja koirannameja. Veera kaikissa kuvissa selkeästi 4 ja kaikki sanoivat sen olleen 4., mutta silti se oli tuloksissa viides.


Jimi vietiin sitten 3.9 kotiin. Siitä kirjoitan uuden postauksen joskus...


Veeran jalka on taas huonommassa suunnassa. Ollaan varattu sille klinikka-aika keskiviikoksi. Katsotaan mitä siellä sanotaan.


Cellalle kävi Lahdessa treeneissä sellainen harmillinen juttu, että pinnallinen koukistajajänne hajosi.. No, lauantaina se tulikin sitten kotiin! Hirveä ikävähän mulla on sitä ollut, mutta nyt se on onneksi kotona (tai ei niin "onneksi", syy ei välttämättä mikään kaikista mukavin..).Itse ostin uuden puhelimen, kun vanha ei enään latauntunut kunnolla... Elikkä nyt mulla on iPhone 4S, on tosi kva+suosittelen muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti