maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hups

Unohdin koko blogin kun meidän koneelle asennettiin Windows uudestaan ja se hävisi siitä.. kun avaa uuden välilehden niin niistä neliöistä :D Nomutta, mitään hirveen suurta ei oo tapahtunu eli ei tuu kilometrin mittasta postausta!

Sunnuntaina 9.6 oltiin siis molempien ponien kanssa Miehikkälän harkkareissa. Moona oli meillä la-su yötä ja käytiin lauantaina viimestelemässä poni. Mentiin noin kello 10.30 sunnuntaina tallille, pakattiin loput tavarat ja haettiin ponit. Harjailtiin ne siinä ja letit molemmille, jimikin joutu häpeilemään pinkeissä varusteissa kun ei ollut vielä limejä :33 Iskä tuli n. 11.30 maissa ja laitettiin ponit koppiin, kärryt taakse ja tavarat autoon. Sitten suunnaksi Miehikkälä, matka ei mennyt ihan niin niinkuin piti - iskä ajoi "pari" kertaa väärään paikkaan... Nomutta päästiin kuitenkin perille, siellä päässä valjasteltiin ponit. Jimi käyttäytyi ihmeen hyvin! Kun lähdettiin lämmittämään, Veeralta napsahti rintaremmistä rengas poikki... Eikä se ollut edes tiukalla! Onneksi siinä oli jotain ystävällisiä tyyppejä ketkä toivat nippusiteitä ja saatiin rintaremmi kasaan. Kiitos heille, mikäli joku itsensä tunnistaa :)

No sitten päästiin lämmittämään. Radalla Jimi meni oikein nätisti, Veera tuli vähän perästä. Veeraa oli tarkotus lämmittää 3 kierrosta, mutta jätettiin molemmilla vaan kahteen, mikä oli virhe. Veera olisi tarvinut sen yhden kierroksen vielä.. :s Nomutta, sitten hiukan aikataulusta myöhässä varikolle, Veera vielä uudestaan radalle kierros ja suoraan starttiin. Jimi ja Veera lähti molemmat ihan hyvin. Harmi vaan ettei ollut ainakaan Jimille tilaa mistä olisi päässyt haastamaan keulaponia, jouduttiin vähän himmailemaan takana. No sitten kun sitä tilaa tuli ja lähdin kääntämään ulkoradalle, eräs käänsi eteeni ja kun oltiin menossa sisäradalle, hän kääntyi takaisin ykköselle.. Sitten jäätiin taas pussiin, ja kun viereinen poni ohitti Jimin, päänsin kääntämään nelosradalle. Just ja just mahtu :D Jimi alkoi saavuttamaan, mutta tuntui että se alkoi pikkuhiljaa väsymään. Silti se saavutti vielä vähän. Loppukaarteessa tuli vielä muutama poni ohi ja Jimi melkein meni yhden ohi, mutta ei ihan.


Startin jälkeen hoideltiin ponit, pakattiin tavarat ja lähdettiin hakemaan tulosksia. Jimi mahtava 3.07,9 ilman laukkamerkintää ja seitsemäs sija, mihin saa olla todella tyytyväinen tuossa porukassa! Veera 3.19,8 ja 12. Sen takapolvet vaivasi, niitä pitää hoidella nyt ja piikitykseen. Jos saataisi sille sitä Cartrophenia taas kun se sillon auttoi niin hyvin. Sitten tullaan takaisin kovempina kuin koskaan! ainakin toivottavasti..


1.Kymen-Karjalan Hevosenomistajien-lähtö

A-ponit tas.ajo 1000m p.3.05+20m/4sek

1.Rosenbergs Candy ohj.Essi Vertanen 1100m 2.46,5

2.Sammalisen Freddy ohj.Maria Salminen 1000m 3.05,1 x

3.Ruskaliekin Thilda ohj.Inka Uronen 1060m 2.55,3 x

4.Gladebo Boy ohj.Nea Taipale 1080m 2.52,8 x

5.Käpplinge Azalea ohj.Nina Hänninen 1000m 3.06,8

6.Suojalan Maya ohj.Hanna Seppälä 1000m 3.07.1

7.Ajoksen Jimi ohj.Annika Rantala 1000m 3.07,9

8.My Mate Ofelia ohj.Ilona Kilpeläinen 1020m 3.04,9

9.Piratte ohj.Elli Vakkari 1080m 2.56,8

10.A.S. Timberlake ohj.Heli Taipale 1120m 2.51,2 x

11.Leijonamielen Leo ohj.Julia Vauhkonen 1080m 2.59,8

12.Veronica Rose ohj. Moona Espo 1000m 3.19,8

13.Castanja Liquorice ohj.Ira Uronen 1000m 3.50,7 x

Poissa: Zeveri, Coneridge Indian
 
En muista minä päiänä, mutta viime viikolla kävin vähän ratsastelemassa naapurin hevosilla. Tarkotus olisi siis montekurssille mennä, että vähän testailin niitä :) Ensin menin 8 v ruuna Brutuksella (Brutus Superba). Brutus oli tosi kiva ratsastaa, päästeltiin pätkä noin kahtakymmentäviittä. Ainoa vain, että se on vähän arka/säikky eli ei välttämättä paras mahdollinen kurssihevonen :s Sen omistaja, Terhi ajoi toista hevosta. Se on näköjään 24.6 Loviisassa juoksemassakin.
 Sen jälkeen kävin yksin 10-v suomenhevosella Leevillä (Leevi Lounatuuli) vetämässä kaatiksen suoran. Eli jonkun kymmenen kilometriä. Leevi oli muuten tooosi kiva ja luotettava kun järkäle, mutta kun sen harja on lyhyt pystäri niin siitä ei saa oikein kiinni ja tulee väkisin otettua välillä suusta tukea ikävästi :s
Sitten vielä 3v ruuna Olvi (Hot Beer). Olvi oli muuten ihan kiva, mutta kun se aina välillä heitti kaulan kaarelle ja vähän alemmas, niin ei tunnu kovinkaan kivalta kun yhtäkkiä kaula katoaa edestä.. :D Otettiin muutama pätkä ylämäkeen, Terhi ajoi toista. Olvikin on näköjään Loviisassa juoksemassa. Tässä vielä muutamat itse kuvaamani kuvat kaikista, haha ensin mäkätän kaikille että muistakaa vesileimat ja sitten itselläni ei ole :D nomutta siis nää on suoraan koneelta
Olvi

Brutus

Brutus

Leevi

Leevi

 Keskiviikkona Veeralla oli 13v-synttärit ! :3 Lahjaksi se sai vaan kilon porkkanoitra, se on saanut pitkin vuotta vaikka ja mitä. Tein myös kakkua, sellasta pinkkiä glitterkakkua :3
päällä on tollasta syötävää glitteriä, ei mitään askarteluglitterii :D
ylivalottunu mut so :D

haha muulijimi :Dhups, tuli tästä sittenkii aika pitkä... :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti