lauantai 29. syyskuuta 2012

Nii mikä tauko ? :D mut kuulumisia.

Juu en kyl hirveesti oo postaillu :D En oo vaa saanu aikaseks.

Veeralla kävi kengittäjä, laittoi uudet 4x0 kengät jalkoihin. Tuli kyllä jo tarpeeseen, aika pitkät kaviot oli ja yksi kenkä oli ehtinyt irrotakkin melkein.

Elikkäs, oltiin juu siellä Vermossa 16.9, tuloksena oli 6 sija ajalla 3.14 :) Hidastin loppusuoralla ettei ennäys parane, kun oli jo varma sijoitus 6. Tyytyväinen oon poniin :) ! Ainoo vaa et oli liian pitkä laukalenkki, kaikki paino tuli kitaraudalle eikä halunnu ottaa sekistä tukee. Mut silti hieeeeno tykkiponi ! <3


No arvatkaas mitä sitten... TOINENKIN rengas puhkesi ! :D nyt kyllä pakko ostaa ne hiittikärryt, ei tässtä tuu mitään kun meijät joutuu hakee aina lenkiltä kopilla :D mut onneks se on nyt korjattu, etpystyy ajaa. Se on vissiin kulunu se vannenauha tai mikä olikaan, ja pinnat saattanut puhkaista kumin. Huutakaa hep jos näätte jossaan 24" umpikumirenkaat! :)

Seuraavaks lähettiin 23.9 mätsäriin, se oli Harjun oppimiskeskuksen Nestori-hallissa. Tuli kakkonen, oli kyl vähän hassuhko tuomari... esitin siellä myös Tarinan.

Sitten oli taas vaan reeniä, reeniä, reeniä.. Tallilla on nyt tapahtunut kaikkea; Cella tuli kotiin, Elli lähti, Manta myytiin ja Tatu lähti. Elliä jäi kyllä ikävä, harvinaisen kiva pieni poni  :) Mut onneks ei menny kauas, pääsen kattomaan. Cella näytti hyvältä takas tullessaan, mut tuntu kyl et se on kasvanu :D Se on nyt 165 cm. Veera ja Luxus sai isomman tarhan, kun kaks tarhaa yhistettiin.

Eilen oltiin Kouvolassa hiitillä, kavereina olivat Tuuli ja ponit (Aarteen Fredriksson ja Aarteen Muhveli) ja Elli + Häpi (Linnestofta Happiness). Tartsu oli kans mukana, kiitokset Ilona-kuskille :D Molemmat ponit meni ihan hyvin, Veeralla oli molemmilla hiiteillä 60 m takamatkaa, ja otettiin paalu kiinni kun oli 600 m maaliin. Eka hiitti meni 3.14 läpi ja toinen 3.10. Veera 'voitti' molemmat hiitit. Mentiin välillä ihan hölkkää, poni oli toooosi hyvä tänään, nyt varustemuutokset tehty ja näillä mennään! Otettiin vielä lopuksi pätkää Ellin timerin kanssa, ja Veerahan pinkoi ensin Muhvelin vierellä ajan 3.20-3.25 kun kokeiltiin muhvelille. Sen jälkeen mentiin yksin pätkää, Veera otti parhaimmillaan 3.00 pätkän mutta muuten 3.05. oli tosi hyvä hiitti kyl ! Lopuks pesin, suihkutin haavaspraytä vuohiseen kun oli ihan pienen jäljen polkaissut siihen ja laitoin linimentit + loimet. Sitten lähdettiiin kotiin ja vietiin ponit tarhaan :)


Lähden kohta ratsastamaan Tartsulla ja sen jälkeen ajamaan Veeralla palautteluja :)

Ja yhyy.. HiRVENMETSÄSTYS... pitää alkaa mennä miljoona kertaa takatie + toinen tie että saadaan tarpeeks pitkä lenkki. Tai sitte vaan punasta päälle ja kaatikselle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti